Forhåndsgodkendelse brev-hvordan man bruger det til at få din drømmebolig

Hvornår house jagt, mange købere begå den fejl at venter på at kontakte en långiver indtil efter de har placeret deres drømmebolig. Som køber, vil du være i en meget stærkere position med en sælger, hvis du er forhåndsgodkendt.
Forhåndsgodkendelse brev
Til effektivt hus hunt, skal du kende det beløb, du kan låne fra en långiver. Der er intet værre end at finde din drømmebolig, men ikke at kvalificere sig for beløbet, du har brug for et lån. Undgå dette ved at spørge din långiver til at trække dine kreditkort oplysninger og til at lade dig vide, hvad der skal gøres for at få en forhåndsgodkendelse brev. Hvis du har problemer med at få et lån, er det bedre at vide om det så tidligt som muligt.
Undertiden købere modstå at kontakte långivere, fordi det ikke er den fornøjelige del af hjem opkøb, og de er bange for en ekstra kredit check vil reducere deres kredit score. Denne modstand er penny klog og pund tåbelige. Købere, der får deres lån ordninger linet op i begyndelsen af huset købsprocessen virkelig gør sig selv en tjeneste.
Meget af landet oplever en varm, sælgere ‘ marked. Det er ikke usædvanligt, at en sælger at få flere tilbud på samme dag. Hvis der sker for dig, kan din pre-godkendt status give dig en kant over konkurrencen. I virkeligheden, kan det gøre en sælger vælge dig over en anden tilbudsgiver.
Præsentere dit brev til en sælger
Når du fortæller sælger du ønsker at købe deres ejendom, give dem en kopi af brevet forhåndsgodkendelse. De vil nok genkende værdien af brevet, men afhænger ikke af denne antagelse. Kontroller, at sælgeren indser at lånet allerede er godkendt.
Som du give sælgeren brevet, forklare dem at du er seriøs omkring at gøre transaktionen går glat, og af grunden, du har allerede været igennem de fleste af lån ansøgningsproces. Påpege, at långiver har trukket dit kreditkort info og du har forudsat kopier af W-2s, betale stubbe, og alle de andre ting långiver skulle beslutte at du kvalificerer sig til et lån. Fortæl sælgeren at den eneste resterende ting at gøre er at giver långiveren en kopi af den kontrakt, du og sælger underskrive, og egenskaben skal vurdere et passende beløb.
Denne tilgang sætter dig i en meget stærk position. Sælgeren ved, du ikke bare ønsker; du er i stand til at købe hans ejendom. En af en sælgers værste mareridt underskrive en kontrakt med nogen, at tage sin ejendom ud af markedet, spilde tid og derefter finde ud af, at den potentielle køber ikke kan få et lån. På den anden side er du og din forhåndsgodkendelse brev drømme til virkelighed.
Sætte på din skinnende rustning og få forhåndsgodkendt af en långiver. Når du har brevet i hånden, komme derud og finde din drømmebolig.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.