Ambitioner og Drive eller er jeg bare skøre?

I årevis havde Michelle Murphy drømmen om at eje sin egen forretning og at være sin egen chef. Ikke alle har råd til at hoppe ind i iværksætteri med begge fødder. Der er så mange muligheder for at overveje, såsom medicinske fordele og mad til børn. Det kan synes triviel, men disse små fyre kan lide at spise.
Begyndelsen af 2004 en situation præsenterede sig selv, at virkede som et vidunderlig kompromis. Profeten 21 WorldWide brugere Group (WWUG) søger en administrativ assistent for deres praesidium. Hver af officererne serveret på frivillig basis ud over deres fuldtidsstillinger. Overflødigt at sige, var der mange opgaver, der var tidskrævende. Outsourcing af administrative arbejde virkede som den bedste løsning for denne gruppe. Murphy greb chancen. Hun arbejdede på fuld tid på CompuData Incorporated mens håndtering opgaver i WWUG fra hjemmet på hende off timer. Det betød mange sene aftener og nogle weekender, men det var hendes drøm.
Selv om hun var meget tilfreds med sin stilling ved CompuData Incorporated, begyndte Murphy vejer alle sine muligheder at afgøre, om det var tid til at gå fuld gas med denne nye karrierevej. Med over 15 års erfaring som en administrativ assistent vidste hun, at hun havde færdigheder skal blive en succes. Men på den anden side hendes fuldtids løn og medicinske fordele måtte anses.
Over tid timerne begyndte at stige og fordele langt opvejede frygt for at begynde en virtuel assistent praksis. Murphy begyndte at undersøge det felt, der var navnløs indtil dette punkt. Hun fandt en vidunderlig netværk af ligesindede iværksættere kaldet VAS De var hårdtarbejdende, energiske mænd og kvinder, der har oprettet en niche for sig selv. Hver tilbyder forskellige dygtighed sæt og mål forskellige målgrupper, men alle har én ting til fælles som er et drev til at eje deres egen virksomhed.
I maj 2004, Murphy tog spring af tro og forlod sin lønnede stilling med CompuData Incorporated. Hun arbejdede flittigt for WWUG og også fået 2 nye kunder ret hurtigt. Hvad virkede som en drøm i år var nu en dejlig realitet.
Michelle Murphy fortsætter med at partner med WWUG og vil bistå dem i deres årlige konference i St. Louis i April. Hun ser frem til at møde mange af medlemmerne individuelt, som hun har kun arbejdet med dem næsten i langt over et år.
Hvis du overvejer at forlade din fuldtids stilling for en ny og spændende karriere, har du planlægger klogt. Sørg for at gøre dit hjemmearbejde, indsamle oplysninger og vigtigst af alt stille spørgsmål. Jo mere planlægger du mere klar vil du være for dette skridt.
Michelle Murphy ejer og driver Murphy assistenter () en Virtual Assistant selskab i Pennsylvania.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.