Motion kan gøre dig velhavende

I denne artikel, som er sidst af en tre-del serie, vil vi udforske det finansielle aspekt af fitness.
Omkring 80-90% af mine voksne klienter ved, at motion er gavnligt for kroppen, men ikke ønsker at tilbringe deres tid “narre” med det. De føler deres dag vil være mere produktive og de vil være meget lykkeligere, hvis mindre tid er afsat til at udøve. “Hvorfor bruge en time af min dag gør noget jeg hader?” spørger de.
Hvad jeg bruge de næste par uger viser dem er bare hvordan udøver vil resultere i større produktivitet ved at give dem mere energi. Jeg vise dem hvordan motion vil gøre dem sundere, gladere og ja, forbedre deres finanser… og i mindre end 30 minutter om dagen.
Mit program er baseret på en full-body rutine, der bruger butt for at stimulere hjernen for bedre energieffektivitet, organ mekanik, vægttab og produktivitet. Klienter vise og rapportere en ny kraft til liv.
Fordi programmet er bevægelighed effektivt, kan det gøres, i et lille rum og i en kort tid med lidt at ingen udstyr.
Kombination bevægelser såsom lunge med pressen, squat for række og enkelt ben hip rotationer kombinerer styrke, fleksibilitet og balance samtidig med en cardio komponent for forbedret omløb og endorfin frigivelse. Disse rutiner kan gøres på mindre end 10 minutter afhængig af dit tempo og modstand anvendes.
Rutiner er ideel til travle iværksættere, travle forældre og/eller stay-at-home forældre. Dybest set, denne rutine er for alle, der føler overvældet og har ikke tid til at udøve.
Så kan du se fordelene til din sundhed og hvordan praktisk rutine kan være… så, hvordan vil det hjælpe nogen økonomisk?
Først, denne øvelse vil hjælpe dig med at få tillid på grund af hvordan du opfatter dig selv, og i sidste ende hvordan du ser ud. Dette, til gengæld kan hjælpe dig nærmer din nuværende beskæftigelse forskelligt, dvs nye idéer og ændringer i daglige ydeevne kan føre til øget output. Dette kan alle betyde rejser og/eller kampagner.
Harv Ecker i sin bog Secrets of the Millionaire Mind (www.millionairemind.com) beskriver, at oprette din egen situation på arbejdspladsen. Han anbefaler at tale med din superior og udvikle en situation, hvor du kan blive betalt baseret på dine resultater.
Energi og produktivitet forbedringer kan hjælpe nogen i denne situation at opnå bedre resultater. Som du fortsætter med at producere gode resultater, vil så dine chancer for at tjene flere penge tydeligvis forbedre.
Hvad med hvis du arbejder for dig selv? Derefter kan du sætte pris på behovet for at være effektive og produktive på daglig basis.
Fordelene ved kreativitet og tænker mere klart grund til at udøve kunne have dybtgående virkninger på din bundlinje eller bunden dollar (bestemt ordspil).
Internet marketingfolk søger altid nye og kreative ideer og måder at formidle oplysninger til potentielle eller aktuelle klienter. Faktisk, de er normalt først rapport manglende tid og problemer med en stor internet butt. Tager 7-10 minutter, en gang eller to gange om dagen kunne have en enorm indflydelse på deres internet relationer og salg.
Hvis du er mere glade og energiske om dit arbejde, så ville du ønsker at lære mere om dit område af ekspertise, så du kan være så meget bedre? Personligt er jeg tilbøjelig til at vil samle så meget information som muligt, når jeg er begejstret over et emne eller område af interesse.
Lære flere oplysninger og dermed mere af en ekspert på et bestemt emne kan kun forbedre muligheden for at være mere succesfuld i at givet område.
Robert Allen og Mark Victor Hansen i deres bog One Minute Millionaire, (www.oneminutemillionaire.com) taler om at noget du elsker eller brænder om og ved at gøre så du vil finde ud af måder at tjene penge at gøre det.
Alex Mandossian, (www.teleseminarsecrets.com) bestandig instruerer sine elever til at spørge sig selv og dem omkring dem. “Hvad er jeg god til?” Med andre ord, gør hvad du er god til og brænder for.
Motion kan hjælpe dig med at blive mere lidenskabelig og begejstrede for læring ved at forbedre den energi og produktivitet.
Jeg altid understreger til klienter, hvordan de skal ændre deres “script”, når det kommer til fitness og motion. Jeg fortæller dem, hvis de skifter tro de kan ændre deres udseende. Harv Ecker ville kalde det ændre deres rødder for at få bedre frugter.
Motion forbedring af det “indre du” måde før det ændrer den “ydre du.” Den største fordel at min øvelsesprogram er ved at ændre den måde, du føler både mentalt og fysisk. Dette kan have en dramatisk effekt på uanset resultater, du søger i livet… mentalt, fysisk og/eller økonomisk.
Hvor mange gange har vi set ændringer i en medarbejder, der er blevet mere fit? Han/hun får kommentarer, opmærksomhed, og mere end sandsynligt et raise eller fremme. Hvorfor?
Det første svar ville være fordi, at de enkelte er kommet ud af hans shell, ser ud og føles bedre, og nu chefen har set ændringen og beslutter at belønne den.
Hvis vi er ærlige omkring det selv, vil vi se, at denne “achiever” ændret sit “indre selv.” Personen nu har mere energi, tillid, kreativitet, får mere gjort hver dag og i sidste ende, fortjener at blive belønnet.
Beløn dig selv… mentalt, fysisk og økonomisk.
Begynd en øvelsesprogram. Det kan være så simpelt som 7-10 hele kroppen øvelser, når til to gange om dagen, en 15-minutters gang under din lavenergi punkt af dagen eller en rutine, du gør hver dag, der giver dig den tillid, du fortjener.
Start i dag! Dit sind, krop og bankkonto vil takke dig.
“Hvis du er proaktiv, du ikke behøver at vente på omstændigheder eller andre mennesker til at skabe perspektiv ekspanderende oplevelser. Du kan bevidst oprette dine egne. “-Stephen Covey
Copyright 2006 John Perry

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *