Alt du skal vide om drivhuse

I mange danske haver kan du i dag finde drivhuse eller orangerier. Det kan være, at du også selv overvejer at få sådan et i din have, og den beslutning er der også mange fordele ved. Du vil nemlig først og fremmest have mulighed for at dyrke forskellige grøntsager som fx tomater, agurker eller chili, og derudover kan du også få følelsen af, at sommeren bliver forlænget med et par måneder.

Sådan vælger du det perfekte drivhus

Det kan dog være en svær opgave at vælge det perfekte drivhus, fordi du har så mange muligheder at vælge imellem. Det perfekte drivhus for dig afhænger i høj grad af, hvor meget plads du har til rådighed i haven, hvad du gerne vil bruge dit drivhus til, og hvor mange penge du ønsker at bruge på det. Hvis du er i tvivl, om du har råd til at købe lige præcis det drivhus, som du drømmer om, kan du få et sms lån på voreslån.dk/sms-laan.

Når du skal vælge dit nye drivhus, har du tre typer du kan vælge imellem:

  • Altan- eller terrassedrivhuset er til dig, som enten har en meget lille have eller slet ingen have. Hvis du alligevel drømmer om at dyrke dine egne grøntsager, vil dette lille drivhus være ideelt
  • Det klassiske drivhus kan du få i mange forskellige størrelser, så det passer til netop dine behov. Det er en god idé, at du overvejer hvilke planter, grøntsager eller krydderurter, du ønsker at plante, inden du køber dit drivhus. På den måde er du nemlig sikker på, at du køber et drivhus, hvor planterne har plads nok til at vokse.
  • Hvis du gerne vil lave en alt-i-en løsning, bør du vælge et orangeri. Her kan du nemlig både nyde livet i behagelige møbler, og du har samtidig masser plads og mulighed for at dyrke krydderurter og grøntsager.

You may also like