Hvorfor du skal købe og sælge guld mønter (del 2)

Tid har bevist, at indsamlere har tendens til at gøre de fleste penge i sjældne mønter, fordi de søge ud “undervurderet mønter” og købe under markedet lulls. Køb i dagens marked klima tilbyder dig fremragende opadrettede profit potentielle.
SÆTTE i perspektiv – sjældne mønter har en ekstremt begrænset, fast forsyning, som historisk er steget i værdi, når efterspørgslen overvælder tilgængelighed. Dette faktum er dokumenteret i den medfølgende “Dow til guld rapport.” Det viser tydeligt, hvordan sjældne mønter gå op såvel som ned i pris med varierende markedet cykler. Vi mener, de mest succesfulde sjældne mønt porteføljer blev bygget ned markeder ved systematisk at samle en række valg, sjældne, og ønskeligt mønter, med en tre til fem år eller længere, bedrift periode i tankerne.
HAVE et præcist fokus – tusindvis af mønter er blevet udstedt i de sidste 200 år. Meget få samlere er eksperter på mere end et par typer af mønter. Alene af den grund er det vigtigt at opbygge et forhold til en virksomhed, der beskæftiger et team af dygtige sjældne mønt specialister og numismatiske eksperter, der er anerkendt som søjler af autoritet i hele branchen. Sammen, vi kan hjælpe dig med at definere dine interesseområder, dine investeringer mål, og vores team af specialister kan føre dig til et bestemt område af amerikanske mønter designet til at være både rentabel og ekstremt fornøjelig.
DE fire faktorer FOR succes – at rentabelt opbygge en afbalanceret og varieret svært aktivportefølje, du behøver at vide de drivende kræfter bag den amerikanske sjældne mønt marked:
* STÆRK efterspørgsel – vi anbefaler amerikanske sjældne mønter, der har en bred base af både aktive investorer og samlere. De mere velhavende, sofistikeret og ivrig base af købere i et område, de mere succesfulde din portefølje bør være i det lange løb.
* SMÅ levere – vi anbefaler amerikanske sjældne mønter af højeste kvalitet til den dato, du har råd til. Disse er altid den sværeste at finde, mest ønskværdige samler mønter og har historisk set været top marked kunstnere. Efter vores mening, vil disse mønter er altid efterspurgte af samlere være de nemmeste mønter at likvidere senere og drej de bedste overskud.
* STÆRK EFFEKTIVITETSHISTORIK – tid til at gennemgå alle sjældne mønt du køber pris historie. Sjældne mønter, der har en god historie om 200-300% pris stiger i løbet af de seneste bull markeder, tilbyder normalt du er en fremragende profit potentielle i den næste varme marked. Mens tidligere resultater er ingen garanti for fremtidige værdi, er uønskede mønter tabere i ethvert marked. Det er af allervigtigste at huske, at hver sjældne mønt skal stå på værdien af sin egen individuelle fortjeneste relateret til kvalitet, pris, øjet appel og sjældenhed.
* GENUINELY sjælden – endelig anbefales du erhverve et udvalg af virkelig sjældne USA mønter. Der er grundlæggende to måder til at bestemme en mønt sjældenhed. Der er “Betingelse sjældenhed” og “Absolut sjældenhed.” Betingelse sjældenhed er en mønt, der er sjældne i højere klasser. Nogle mønter er almindelige i slidte, cirkulerede kvaliteter, men der kunne kun fem mønter vides at eksistere i højere mynte-state kvaliteter af MS-63 til MS-65. Absolut sjældenhed er en mønt, der er sjældne i enhver klasse. Disse er virkelig ønskeligt guldmønter, der er svære at finde og tilegne sig i alle kvaliteter. Disse få mønter, der er helt sjældne i enhver klasse er “Blue Chip anbefalinger” af amerikanske sjældne mønt marked.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.