Hvordan til at skrive en forretningsplan mens du spiller

BizTech 2.0 er en iværksætter uddannelsesprogram tilbyder business bistand til studerende over 13. Programmet lærer business, information teknologi og liv færdigheder til unge mennesker via internettet. Det styrker math læring, læsning og kritisk tænkning færdigheder.
Programmet blev lanceret af The National Foundation for undervisningen iværksætterånd, en organisation, ligger i New York City, der blev oprettet fra behovet for et program for at forebygge fejl og frafald af dårligt stillede studerende fra lav indkomst samfund. Det gør den ved at hjælpe dem udvikle iværksætterevner og i sidste ende forbedre deres økonomiske produktivitet og forbedre kvaliteten af deres liv og deres akademiske og erhvervsmæssige kvalifikationer.
BizTech 2.0 er fleksibelt, brugervenligt, at udnytte den nyeste teknologi. Det er bygget af 25 enheder opdelt i tre niveauer: grundlæggende, mellemliggende og avancerede. Det giver mulighed for on-line undervisning i hvordan man kan udvikle din egen virksomhed, forbinder studerende og lærere.
Studerende har fordelen, at den interaktive grafik, der afspejler fremskridt gennem hvert niveau.
Programmet er lærer-ledelse og lærere har tilladelse til at vælge den mest passende arbejde tilstand for den klasse eller studerende fra: fulde Curriculum tilstand eller BizPlan kun tilstand. Begge tilstande resultere i lære børnene at skrive en forretningsplan i en kompleks, nå tegnede måde.
Hvad er virkelig hjælpsom og giver programmet maksimal produktivitet er det faktum, at det er designet på en behagelig måde at eleverne lærer værdifulde, komplekse business og iværksættervirksomhed oplysninger og nyde det, som det er kendt, at børn lærer mest af spiller og det er præcis, hvad de gør, når du arbejder med BizTech 2.0.
Programmet besvarer delvist de sociale problemer af potentielle problem-børn fra urban lavindkomstfamilier, der er normalt tilbøjelige til at holde op med skole og at finde måder, ikke der altid “retfærdige” at tjene penge. Men ikke kun denne kategori af børn kan drage fordel af sådan et program, som det var bevist ved en undersøgelse, at NFTE kandidater besidder 20 gange mere viden om grundlæggende forretningskoncepter og er 30 gange mere tilbøjelige til at starte deres egen virksomhed.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.